Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí kýta | 1 kg |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 750 ml |
velká cibule | 1 ks |
velká mrkev | 1 ks |
uzený špek | 150 g |
česnek | 6 stroužků |
tymián | 4 snítky |
bobkový list | 2 ks |
silný hovězí vývar | 500 ml |
rajčatový protlak bez konzervantů | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
čerstvě mletý pepř | |
sůl | |
malé cibulky | 15 ks |
čerstvé žampiony | 150 g |
máslo | 50 g |
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Batáty oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a vsypeme na lech s vyššími... zobrazit recept
Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku s práškem do... zobrazit recept
Postup: Tvaroh smícháme v míse s vajíčky a špetkou soli, přidáme krupici, strouhanku,... zobrazit recept
Postup: V kuřecích prsou prořízneme kapsu, tu zvenčí i uvnitř osolíme a opeříme. Uvnitř... zobrazit recept
Penzion Sluníčko *** nabízí díky své poloze, na úpatí Lysé hory, překrásný...